KROENS HJERTE

Julefrokost Menukort

BOOK BORD


Julemenu

kun imod forudbestilling, min. 8 prs.

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Halve æg med rørt mayo toppet med håndpillede rejer og karse.

Panko stegt fiskefilet med grov remoulade og citron.

Kroens gravad laks med dild og rævedressing.

Tarteletter med høns i asparges.

Glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål

Sprængt andebryst med sprød grønkålssalat med dadler, granatæble i cremefraiche

Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.

Risalamande med kirsebærsauce.

Hertil serveres friskbagt brød og smør

Pr. person 495,00

Pr. person med ad libitum drikkevarer (7 timer) 795,00

Pr. person med ad libitum drikkevarer samt. Spiritus /7 timer) 995, 00





Julemenu

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Halve æg med rørt mayo toppet med håndpillede rejer og karse.

Panko stegt fiskefilet med grov remoulade og citron.

Kroens gravad laks med dild og rævedressing.

Tarteletter med høns i asparges.

Glaseret skinke med brunede kartofler og grønlangkål

Sprængt andebryst med sprød grønkålssalat med dadler, granatæble i cremefraiche

Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.

Risalamande med kirsebærsauce.

Hertil serveres friskbagt brød og smør

Pr. person 495,00

Pr. person med ad libitum drikkevarer (7 timer) 795,00

Pr. person med ad libitum drikkevarer samt. Spiritus /7 timer) 995, 00

Juleplatte

kun til frokost 11:30-15:30

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Kroens gravad laks med dild og rævedressing.

Tartelet med høns i asparges

Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål.

Risalamande med kirsebærsauce.

Hertil serveres friskbagt brød og smør. 245,00

Juleplatte

Kun til frokost 11:30-15:30

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.

Kroens gravad laks med dild og rævedressing.

Tartelet med høns i asparges

Sprødstegt ribbenssteg med hjemmelavet rødkål.

Risalamande med kirsebærsauce.

Hertil serveres friskbagt brød og smør. 245,00

Vi tilbyder også:

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant i 2022 er det vores ansvar at lave og servere mad med omtanke.
Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på Den Gamle Kro – fra indkøb til indpakning til uniformen vi har på.

Vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter og lokale råvarer til butikken og restauranten, så vi samtidig støtter mindre producenter.
Maden som findes i delien, laves af køkkenet af de samme råvarer som i restauranten.
På den måde mindsker vi madspild og sikrer os, at råvarerne hele tiden er i rotation.

Vi brænder for fremtiden!