KROENS HJERTE

Julefroskost Menukort

BOOK BORD


Julemenu

kun imod forudbestilling, min. 8 prs.

Halve æg m. mayonnaise, rejer & kaviar

Marinerede sild med rå løg & hjemmelavet karrysalat

Kroens sprøde fiskefileter med remoulade & citron

Røget laks m. flødepeberrod & tyttebær

Tarteletter m. høns i asparges

Sprød ribbensteg m. rødkål

Slagterens medister m. grønlangkål & brunede kartofler

Ris ala mande med lun kirsebærsauce

Rugbrød, lyst brød & smør

Pris pr. person inkl. velkomst og kaffe/sødt

Pris pr. person inkl. velkomst, menu, øl, vand, vin ad libitum, kaffe/sødt





528,-

798,- (7 timers arrangement)

Julemenu

Halve æg m. mayonnaise, rejer & kaviar

Marinerede sild med rå løg & hjemmelavet karrysalat

Kroens sprøde fiskefileter med remoulade & citron

Røget laks m. flødepeberrod & tyttebær

Tarteletter m. høns i asparges

Sprød ribbensteg m. rødkål

Slagterens medister m. grønlangkål & brunede kartofler

Ris ala mande med lun kirsebærsauce

Rugbrød, lyst brød & smør

Pris pr. person inkl. velkomst og kaffe/sødt // 528,-

Pris pr. person inkl. velkomst, menu, øl, vand, vin ad libitum, kaffe/sødt // 798,- (7 timers arrangement)

Kun til forudbestilling, min. 8 prs.

Juleplatte

kun til frokost 11:30-15:30

Marinerede sild med rå løg & hjemmelavet karrysalat

Æg med rejer, mayonnaise & kaviar

Slagterens medister med grønlangkål & brunede kartofler

To slags oste og druer

Ris ala mande med kirsebærsauce

Rugbrød, lyst brød, kiks og smør

Pris pr. person i restauranten

228,-

November & December

Forret: Hummerbisque med blomkålspure og crudite´

af blomkål, hertil friskbagt brød og smør.

Hovedret: Sprængt stegt andebryst serveret på saute´ af rosenkål og jordskokker, pommes anna & andesauce tilsmagt med kirsebærvin.:

Dessert: Bagte æbler med kanel panko crumble og lind fløde.

(Her kan i stedet vælges Risalamande med kirsebærsauce)

2 retter

3 retter

338,-

398,-

Vi tibyder også…

Kroens Signatur Pariserbøf, hakkebøf med høvlet peberrod på brød, med bløde løg, spejlæg, rødbeder, capers, toppet ,med 2 skiver af kroens sprøde flæsk 189,-

Bagerens hjemmelavede Kæmpe tartelet med høns i asparges 189,-

189,-

189,-

Juleplatte

Kun til frokost 11:30-15:30

Marinerede sild med rå løg & hjemmelavet karrysalat

Æg med rejer, mayonnaise & kaviar

Slagterens medister med grønlangkål & brunede kartofler

To slags oste og druer

Ris ala mande med kirsebærsauce

Rugbrød, lyst brød, kiks og smør

Pris pr. person i restauranten // 228,-

November & December

Forret: Hummerbisque med blomkålspure og crudite´

af blomkål, hertil friskbagt brød og smør.

Hovedret: Sprængt stegt andebryst serveret på saute´ af rosenkål og jordskokker, pommes anna & andesauce tilsmagt med kirsebærvin.:

Dessert: Bagte æbler med kanel panko crumble og lind fløde.

(Her kan i stedet vælges Risalamande med kirsebærsauce)

2 retter // 338,-
3 retter // 398,-

Vi tilbyder også:

Kroens Signatur Pariserbøf, hakkebøf med høvlet peberrod på brød, med bløde løg, spejlæg, rødbeder, capers, toppet ,med 2 skiver af kroens sprøde flæsk // 189,-

Bagerens hjemmelavede Kæmpe tartelet med høns i asparges // 189,-

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant i 2021 er det vores ansvar at lave og servere mad med omtanke.
Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på Den Gamle Kro – fra indkøb til indpakning til uniformen vi har på.

Vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter og lokale råvarer til butikken og restauranten, så vi samtidig støtter mindre producenter.
Maden som findes i delien, laves af køkkenet af de samme råvarer som i restauranten.
På den måde mindsker vi madspild og sikrer os, at råvarerne hele tiden er i rotation.

Vi brænder for fremtiden!