KROENS HJERTE

Påskemenu

KUN denne menu kører i påskedagene fra d. 14.04 til og med d. 18.04

3-retters

Forret: Cremet jordskokkesuppe med fiskepaupiette og chips. Hertil serveres friskbagt brød.

Hovedret: Lammeculotte med svampesauté og sprøde grøntsager, lammesky og dagens kartoffel.

Dessert: Brombærporcheret pære med pistacie, marcipan og is.

2 retter: 298,-

3 retter: 368,-

Alternativ

Flamberet peberbøf med dagens kartoffel, pebersauce og sæsonens grønt (200g) // 320,-

Signatur Stjerneskud med dampet fisk, stegt fiskefilet, koldrøget laks, rejer og sauce hollandaise // 198,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår (200g.) med pommes sautées, ærter og en wienerdreng. // 235,-

Æblekage med lind flødeskum // 85,-

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant i 2021 er det vores ansvar at lave og servere mad med omtanke.
Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på Den Gamle Kro – fra indkøb til indpakning til uniformen vi har på.

Vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter og lokale råvarer til butikken og restauranten, så vi samtidig støtter mindre producenter.
Maden som findes i delien, laves af køkkenet af de samme råvarer som i restauranten.
På den måde mindsker vi madspild og sikrer os, at råvarerne hele tiden er i rotation.

Vi brænder for fremtiden!