CLAUS FORTÆLLER

Væggene skal tale igen

Den Gamle Kro byder på et væld af historie, og så bringer det minder og følelser frem i folk, og dét betyder noget. Det er ikke nok at lave en forretning og tjene penge, det handler om passion, sympati og mest af alt, skal det give mening.

Da Keld, Renée og jeg blev kontaktet i slutningen af det herrens år 2020, om vi kunne tænke os at starte Den Gamle Kro op efter et konkurs, var der kun ét rigtigt svar; JA!

Selvom året havde budt på nedlukninger, Corona-restriktioner og konkurser over hele landet, havde vi en god mavefornemmelse med Den Gamle Kro. Der medfølger helt særlige forventninger fra folk og nostalgi over denne bygning, og vi var meget interesseret i at drive dette videre og prøve at indfri folks forventninger.

Vi vil fortsat servere mad i restauranten, afholde events og hoste selskaber af enhver slags. Men som noget helt nyt, udvider vi med en top moderne deli, og det kan du godt glæde dig til!

Deli’en bliver en butik, man kan komme ind i fra gaden, og købe lidt lækkert med hjem til aftensmaden, frokosten, vin eller andre delikatesser. Du kan også forudbestille smørrebrød to-go og en masse andre kro-specialiteter, som køkkenet i forvejen laver til restauranten.

Munkekælder Den gamle kro
Den Gamle Kro Claus

ARBEJDET SKAL GIVE MENING FOR VORES ANSATTE

Daglig drifter

Selv er jeg den daglige drifter og direktør (om man vil), så kommer jeg til at være at finde i restauranten, delien og naturligvis kontoret. Min erfaring har lært mig, at en leder selv skal forstå at gebærde sig på gulvet for at forstå gæsterne, medarbejderne og synergien; jeg har fingeren på pulsen i alt, hvad vi foretager os.
Når jeg ansætter personale på Den Gamle Kro, er det vigtigste for mig, at arbejdet giver mening i deres liv. På den måde sikrer jeg mig glade medarbejdere, god synergi og meningsfuldhed i hele organisationen. Et arbejde uden mening er ikke værd at bruge sine kræfter på.

Første gang vi kom ind på kroen, var alt forladt og lignede et spøgelseshus. Det var et trist syn, og siden da har vi prøvet at gøre alt i vores magt, for at genoplive huset sjæl.
Vi har renoveret kroen fra en ende af – fra personalerum, toiletter til krostuen. Vi ønskede, at bringe den gamle originale stemning frem, pille alt overskydende “larm” ned og igen få væggene til at tale. Alt hvad vi har rørt ved, er gjort med stor respekt og empati for huset.

Vi er beæret over at have fået denne mulighed, og vi glæder os til atter at byde dig velkommen på Den Gamle Kro i Odense.

– Claus Sigmann, ejer, direktør og daglig drifter