Den “Grønne” Kro slår dørene op

Onsdag d. 2. Juni byder vi dig atter velkommen på Odenses hyggeligste kro

Når du spiser på Den Gamle Kro, kan du forvente dansk mad med kokkenes personlige præg og af højeste kvalitet. Vi synes, at kroen skal stå inde for det, den er og det, du forventer af den; klassisk mad i historiske rammer. Vi kalder maden for Kro-Klassikere på nyt niveau, men det bliver mere end det.

Når man videreføre en gammel kro og tager den med ind i år 2021 synes vi, at der medfølger et ansvar. Et ansvar for naturen, klimaet og fremtiden. Derfor er bæredygtighed og grønne valg noget, vi tager meget alvorligt på Den Gamle Kro. Vi stræber efter at gøre det så meget som muligt og så godt, vi kan, hver gang det giver mening.

I køkkenet har vi for eksempel forsøgt at skabe en synergi i menukortet. Synergien går videre til maden i deli’en og til personalemad, så vi sikrer, at råvarerne bliver brugt. Vi har etableret vandstationer til filtreret postevand og brus, så vi undgår plastflaskerne. Vores samarbejde med Berendtsen er valgt ud fra deres bæredygtige principper, og derfor får vi både duge, viskestykker og tæpper fra dem samt uniformer af bæredygtigt materiale.

Vi gør alt, hvad vi kan, og vi kan altid blive bedre! Derfor er vi også altid åbne overfor inputs til forbedringer.

Vi glæder os til at tage kroen ind i år 2021 og hjælpe til at gøre branchen endnu grønnere.
Lad os kæmpe for fremtiden og skrive historien videre sammen.

Velkommen til Den Gamle Kro