KROENS HJERTE

Menukort

BOOK BORD
Vin / Drikkevarer

Frokost
Serveres mellem kl. 12.00-16.00

Signatur Pariserbøf

med peberrod, kapers, hjemmesyltede rødbeder, spejlæg og stegt flæsk // 198,-

Signatur Stjerneskud

med dampet og stegt fiskefilet, koldrøget laks, rejer og sauce hollandaise // 198,-

Kroens Planke

med marineret sild, karrysalat, stegt fiskefilet, citron og remoulade.
Mørbrad af gris med bløde løg,
2 slags ost og sylt.
Serveres med friskbagt brød.
// 234,-

Wienerschnitzel

af kalveinderlår (200 g), med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smør- eller skysauce // 235,-

Kroens Cæsar salat

med kylling, grove croutoner, serranoskinke og cæsardressing // 169,-

Kolde smørrebrød

Æg med rejer citron, dildmayonnaise, lakserogn og karse // 89,-

Koldrøget laks med urterygeost, kaviar, radiser og karse // 89,-

Marineret sild rødløg, kapersbær, karrysalat og æg // 79,-

Franskbrød med rejer, mayonnaise og citron. // 125,-

Kroens rørte tatar rørt med cognac, æggeblommer, sennep, peberrod, kapersbær og grøn mayo // 138,-

Lune smørrebrød

Stegt fiskefilet m. rejer, citron, kroens remoulade og dild // 125,-

Svinemørbrad m. champignon a la creme, frit. løg og surt // 105,-

Roastbeef af mørbrad med bløde løg, spejlæg og surt // 115,-

Frokost/ Desserter

Mutter Sams æblekage m. lind flødeskum og chokoladepynt // 85,-

Gammel ost med fedt, løg, sky. Serveres på rugbrød. // 98,-

Aften
Serveres mellem kl. 16.00-21.00

Forretter

Kroens Hummersuppe med hummerhaler, julienne af gulerødder, knoldselleri og grøn olie. // 118,-

Fransk løgsuppe med ostebrød // 98,-

Røget mørbrad af gris med sæsonens sprøde salat vendt i kirsebær vinagrette, toppet med fløde-peberod med syltet kirsebær, hertil valnødder i kirsebærsirup // 112,-

Kroens hjemmelavede gravad laks med et strejf af O.P snaps, serveret med vores egen rævedressing med brød og smør.
Trancheres ved bordet // 135,-

Rejecocktail med asparges vendt i basilikums-olie, rejer, salat med urte- og kapersdressing // 118,-

Hovedretter

(serveres med nye danske kartofler i sæsonen)

Wienerschnitzel af kalveinderlår, paneret i pankorasp med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smør- eller skysauce // 225,-

Flamberet peberbøf med dagens kartoffel, pebersauce og sæsonens grønt (200/300g) a // 320,- / 360,-

Kroens Kylling ballotine af kylling, perlebyg med cremeost, sæsonens grøntsager, sprødstegt Serrano-skinke og brændt porrestøv // 189,-

Sæsonens fisk (dampet el. stegt) med sauté af årstidens grøntsager, dagens kartoffelt og sauce // 225,-

Se også tavlemenuen.

Desserter

Creme brûlée med limesorbet, citronknas og brændt hvid chokolade // 95,-

Kroens brownie med vaniljeis og karamelsauce // 85,-

Friteret camembert paneret i pankorasp, solbær-marmelade.
Serveres med ristet brød
// 85,-

Flamberede figner flamberede i Pernod, serveret med saltet honningis // 118,-

Mutter Sams æblekage med lind flødeskum og æblesorbet // 118,-

Børnekort

Den lille Havfrue: Fiskefilet med råstegte kartofler og remoulade/ketchup // 129,-

Svinedrengen: Wienerscnitzel, pommes sautees og smørsauce // 149,-

Tommelise: Varianter af is med chokoladesauce // 65,-

Veganermenu

Forret: Årstidens salat med saltristede græskarkerner // 98,-

Hovedret: Fyldt peberfrugt med grøntsager og nødder, tomatsauce og dagens garniture, samt kartoffel // 198,-

Dessert: Bærsymfoni af friske bær og frugter, serveret med sorbetis // 98,-

Alle 3 retter // 358,-

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant i 2021 er det vores ansvar at lave og servere mad med omtanke.
Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på Den Gamle Kro – fra indkøb til indpakning til uniformen vi har på.

Vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter og lokale råvarer til butikken og restauranten, så vi samtidig støtter mindre producenter.
Maden som findes i delien, laves af køkkenet af de samme råvarer som i restauranten.
På den måde mindsker vi madspild og sikrer os, at råvarerne hele tiden er i rotation.

Vi brænder for fremtiden!