KROENS HJERTE

Menukort

BOOK BORD
Vin / Drikkevarer

Frokost

Serveres mellem kl. 11.30-16.00

Kroens Stjerneskud

Frisk stegt og dampet fiskefilet, rejer, røget laks og hollandaise // 189,-

Kroens Fiske & Silde anretning

med 2 slags sild og 1 slags fisk.
Hertil brød og smør. // 199,-

Kroens Signatur Pariserbøf

Hakkebøf med høvlet peberrod på brød, med bløde løg, spejlæg, rødbeder, capers, toppet med 2 skiver af kroens sprøde flæsk // 189,-

Kroens Planke

(minimum 2 personer)

Marinerede sild, karrysalat, fiskefilet med remoulade og rejer, mørbradbøf af fynbogris m. bløde løg, osteanretning.
Hertil brød og smør. // 225,- pr. person

Smørrebrød

Lakse/rygeostcreme

Røget kartoffel/sennepsmayo

Hakkebøf/spejlæg

Hønsesalat/bacon

1 stk // 95,- – 2 stk. // 175,- – 3 stk. // 255,-

Frokost/ Desserter

Ostetallerken m. brød og smør // 95,-

Kroens æblekage // 89,-

Aften

Serveres mellem kl. 16.00-22.00

Forretter

Rimmet laks m. rørt rygeost, garni, sprødt knas og citroncreme. Hertil hjemmelavet brød og smør. // 119,-

Røget lam med sennepsmayo, chips, purè og hjemmesylt. Hertil hjemmelavet brød og smør // 109,-

Kroens hjemmelavede hønsesalat med kartofler, blegselleri og ærter, toppet m. sprød bacon. Hertil hjemmelavet brød og smør. // 105,-

Hummersuppe med frisk dild og rogn. Hertil hjemmelavet brød. // 98,-

Hovedretter

Stegt kroflæsk med persillesovs, kartofler og hjemmesylt. (6 / 12 styks) // 179,-/209,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår vendt i pankorasp med pommes sautees, smørsauce, ærter og wienerdreng. // 225,-

Stegt laksesteak med kartofler, sæsonens grønt og hollandaise // 229,-

Flamberet peberbøf med grovkornssennep, pebersauce, flamberet m cogna, hertil dagens kartofler og garniture (200/300g). // 295,-/325,-

Dampede blåmuslinger i cremet sauce, med julienne af urter og krydderurter. // 158,-

Desserter

Citronfromage med sprød bund, chokolade og citroncreme, surprise // 95,-

Mutter Sams æblekage. Variation af klassisk og moderne crumble og is // 109,-

Isbombe med rabarber, lakrids, chokolade på krokant // 85,-

Kroens oste m. brød, knækbrød og smør. // 98,-

Kroens Irish Coffee // 75,-

Sæsonens Kro Menu
September – Oktober

Serveres mellem 17.00-22.00

Kroens rejecocktail med rejer, asparges, røget laks, lakserogn, salat, citron dertil hjemmelavet dressing og brød

Peberbøf af oksemørbrad (180g), portvinsglace, baconstegte bønner, forårsløg, nye kartofler vendt i smør og persille.

Chokoladedrøm med hindbærmousse, bær og vanilleparfait.

2 retter: 338,- / 3 retter: 398,-

Vinmenu:

1 glas husets hvidvin
1 glas husets rødvin
1 glas husets dessertvin // 168,-

Børnekort

Den lille Havfrue: Fiskefilet med råstegte kartofler og remoulade/ketchup // 129,-

Svinedrengen: Wienerscnitzel, pommes sautees og smørsauce // 149,-

Tommelise: Varianter af is med chokoladesauce // 65,-

Veganermenu

Forret: suppe af sæson // 89,-

Hovedret: Selleribøf med blomkålspuré, grillet grønt af sæson // 169,-

Dessert: Mandeltriologi, sprødt med jordbærsorbet og årstidens frugter // 89,-

Alle 3 retter // 338,-

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.

Bæredygtighed er en hjertesag

Som restaurant i 2021 er det vores ansvar at lave og servere mad med omtanke.
Derfor prioriterer vi økologi og bæredygtighed meget højt på Den Gamle Kro – fra indkøb til indpakning til uniformen vi har på.

Vi gør vores bedste for at finde de mest bæredygtige produkter og lokale råvarer til butikken og restauranten, så vi samtidig støtter mindre producenter.
Maden som findes i delien, laves af køkkenet af de samme råvarer som i restauranten.
På den måde mindsker vi madspild og sikrer os, at råvarerne hele tiden er i rotation.

Vi brænder for fremtiden!