Menukort

Frokost

Serveres mellem kl. 12.00-16.00

Signatur Pariserbøf

med peberrod, kapers, hjemmesyltede rødbeder, spejlæg og stegt flæsk // 198,-

Signatur Stjerneskud

med dampet og stegt fiskefilet, koldrøget laks, rejer og sauce hollandaise // 218,-

Kroens Planke

med marineret sild, karrysalat, stegt fiskefilet, citron og remoulade.
Mørbrad af gris med bløde løg, 
2 slags ost og sylt.
Serveres med friskbagt brød.
 // 248,-

Wienerschnitzel

af kalveinderlår (200 g), med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smør- eller skysauce // 248,-

Kroens Cæsar salat

med kylling, grove croutoner, serranoskinke og cæsardressing // 169,-

Kolde smørrebrød

Æg med rejer citron, dildmayonnaise, lakserogn og karse // 98,-

Koldrøget laks med urterygeost, kaviar, radiser og karse // 108,-

Marineret sild rødløg, kapersbær, karrysalat og æg // 89,-

Franskbrød med rejer, mayonnaise og citron. // 125,-

Kroens rørte tatar rørt med cognac, æggeblommer, sennep, peberrod, kapersbær og grøn mayo // 148,-

Lune smørrebrød

Stegt fiskefilet m. rejer, citron, kroens remoulade og dild // 125,-

Svinemørbrad m. champignon a la creme, frit. løg og surt // 105,-

Roastbeef af mørbrad med bløde løg, spejlæg og surt // 125,-

Frokost/ Desserter

Mutter Sams æblekage m. lind flødeskum og chokoladepynt // 75,-

Gammel ost med fedt, løg, sky. Serveres på rugbrød. // 98,-

Aften

Serveres mellem kl. 16.00-21.00

Forretter

Kroens Hummersuppe med hummerhaler, julienne af gulerødder, knoldselleri og grøn olie. // 125,-

Fransk løgsuppe med ostebrød // 98,-

Røget mørbrad af gris med sæsonens sprøde salat vendt i kirsebær vinagrette, toppet med fløde-peberod med syltet kirsebær, hertil valnødder i kirsebærsirup // 115,-

Kroens hjemmelavede gravad laks med et strejf af O.P snaps, serveret med vores egen rævedressing med brød og smør.
Trancheres ved bordet // 135,-

Rejecocktail med asparges vendt i basilikums-olie, rejer, salat med urte- og kapersdressing // 125,-

Hovedretter

(serveres med nye danske kartofler i sæsonen)

Wienerschnitzel af kalveinderlår, paneret i pankorasp med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smør- eller skysauce // 248,-

Flamberet peberbøf med dagens kartoffel, pebersauce og sæsonens grønt (200/300g) a // 335,- / 375,-

Kroens Kylling ballotine af kylling, perlebyg med cremeost, sæsonens grøntsager, sprødstegt Serrano-skinke og brændt porrestøv // 198,-

Sæsonens fisk (dampet el. stegt) med sauté af årstidens grøntsager, dagens kartoffelt og sauce // 235,-

 

Desserter

Creme brûlée med limesorbet, citronknas og brændt hvid chokolade // 95,-

Kroens brownie med vaniljeis og karamelsauce // 85,-

Friteret camembert paneret i pankorasp, solbær-marmelade.
Serveres med ristet brød 
// 85,-

Flamberede figner flamberede i Pernod, serveret med saltet honningis // 118,-

Mutter Sams æblekage med lind flødeskum og æblesorbet // 118,-

Børnekort

Den lille Havfrue: Fiskefilet med råstegte kartofler og remoulade/ketchup // 129,-

Svinedrengen: Wienerscnitzel, pommes sautees og smørsauce // 149,-

Tommelise: Varianter af is med chokoladesauce // 65,-

Veganermenu

Forret: Årstidens salat med saltristede græskarkerner // 98,-

Hovedret: Fyldt peberfrugt med grøntsager og nødder, tomatsauce og dagens garniture, samt kartoffel // 198,-

Dessert: Bærsymfoni af friske bær og frugter, serveret med sorbetis // 98,-

Alle 3 retter // 358,-

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.