Det store kolde bord med lunt
7 timers arragenement for minimum 12 personer
Marineret sild med karrysalat
Æg, mayo og rejer
Røget laks
Fiskefilet med remoulade
Svinemørbrad med champignon ala creme
Lun leverpostej med bacon og champignon
Frikadeller med surt
Røget ribbensteg med stuvet spinat
Kroens ostebræt eller frugtsalat i nøddekurv
Hertil rugbrød, brød og smør
Inkl. Velkomst, kaffe/chokolade/isvand kr. 498,- pr. person
Inkl. Øl/vin/vand ad libitum, velkomst, kaffe og isvand kr. 748,- pr. person
3 – RETTERS MIDDAG
7 timers arrangement for minimum 12 personer
Vælg mellem 3 retter i hver kategori.
Forretter:
1.
Rejecocktail
2.
Sprødstegt årstidens fisk på fintsnittet kål med sweetdrops, røget smør, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.
3.
Hummersuppe m. urter, håndpillede rejer, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.
Hovedretter:
1.
Langtidsstegt kalveculotte m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.
2.
Helstegt oksemørbrad m. portvinsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture. + 25 kr.
3.
Desserter:
1.
Tripple chokolade symfoni med passionsfrugtcoulis og toppet med twill
2.
Nøddekurv med is og skovbær coulis
3.
Gateau Marcel med vaniljeis og passionsfrugt coulis
3 retter inkl. Velkomst, isvand, kaffe og chokolade kr. 558,-
3 retter inkl. Velkomst, øl/vin/vand, isvand, kaffe og chokolade kr. 818,- pr. person
Tilkøb: Kold hvidløgssauce
DEN GODE KLASSIKER
7 timers arrangement for minimum 12 personer
Forret:
Vælg mellem:
Tarteletter m. høns i asparges og persille.
Eller
Rejecocktail m. dressing og brød.
Hovedret:
Kalvesteg stegt som vildt, vildtflødesauce, brunede og hvide kartofler, sprød fuglerede m. waldorfsalat, grov agurkesalat og tyttebær.
Dessert:
Nøddekurv med frugtsalat eller is og skovbær coulis
Inkl. Velkomst, isvand, menu og kaffe: 548,- pr. person
Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 798,- pr. person
4-RETTERS MIDDAG
7 timers arrangement for minimum 12 personer
Appetizer:
Laksetatar m. rødløg, æble og karse på smørstegt rugbrød, toppet m. stegt kammusling.
Forret:
Sæsonens fisk, sprødstegt på fintsnittet kål af sæsonens kål, med syltede rødløg og sweetdrops. Hertil friskbagt brød.
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad, portvinssauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.
Dessert:
Chokoladefondant med rørt vaniljeis, friske bær eller bærkompot (efter årstiden) og sprødt knas.
Inkl. Velkomst, isvand, menu og kaffe: 648,- pr. person
Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 928,- pr. person
BRUNCH
4 timers arrangement for minimum 12 personer
Rørt yoghurt m. akaciehonning, passionsfrugtcoulis og sprødt knas på toppen.
Scrambled æg og bacon.
Italienske brunchpølser
Røget laks m. rygeostcreme.
Amerikanske pandekager m. sirup.
Hjemmelavet Nutella og marmelade.
Ostebjælker af vesterhavsost, rygeost og skiveost.
Rullepølse, rå løg og sky.
Brunsviger
Frisk frugt
Friskbagte boller og rugbrød.
I huset kr. 398,00 pr. person
Vil i ud og nyde HC Andersens have og komme tilbage til kaffe og kage kr. 78,- pr. person
Ud af huset kr. 298,00 pr. person
Bryllupsmenu
Velkomst og snack
Forret
Trivologi af laks, rimmet laks, koldrøget laks og lakseriette med krydderurter, med rygeostcreme, fynske æbler, radiser og spinatolie. Hertil hjemmelavet brød.
Hovedret
Helstegt oksemørbrad m. portvinsglace, nye kartofler vendt i smør og friske urter (sæson). Sæsonens varme grønt tilbehør. Sæsonens friske salater, syltesager.
Predessert
Havtornsorbet serveret i Champagne m granatæble.
Dessert
Jordbær og hindbær vend i hvid creme af callebaut chokolade, med et shot af Bacardi Ra22, med smagen af friske hindbær og jordbær
Natmad
Inkl. Velkomst, øl, vand, vin, isvand, kaffe/te og chokolade kr. 1.175,- pr. person
Tilkøb til Bryllupsreception:
Kaffe, te, mandelmarengs med skovbærskum og friske bær
Pr. person kr. 75,-
Tilkøb
Natmad
Lækre italienske pølser i mini pølsebrød med agurkerelich, chilimayo, syltede rødløg og sprøde rubrødscrunch
Spiritus
Cognac eller likør – bydes to gange pr. Gæst // 90,-
(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk
Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.
Afbestillingsregler ifm. selskaber
Afbestilling og ændring i antal samt menu:
- Endeligt antal angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
- Ændringer til menu angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
- Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Krav på godtgørelse ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.:
- Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
- Senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
- Vi kan kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.