Selskab Menukort

Kroens Buffet

7 timers arragenement for minimum 12 personer

Forret på tallerken:

Laks en Bellevue, ovnbagt laks m. rejer, hollandaisemayo, toppet m. grønt, hertil friskbagt brød.

 

Hovedret på buffet:

Sprængt kalvespidsbryst.

Fyldt parmastegt svinemørbrad.

Spinatgratinerede kartofler.

Mild pebersauce m. madagaskarpeber.

Årstidens salat.

Årstidens kålsalat.

Hertil hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert til kaffen:

Mandelmaregns m. skovbærskum.

Gateau Marcel m. høvlet hvid chokolade.

 

Inkl. Velkomst, menu, isvand og kaffe: 569,- pr. person

Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 829,- pr. person.

3 – RETTERS MIDDAG

7 timers arrangement for minimum 12 personer

Vælg mellem 3 retter i hver kategori.

 

Forretter:

1.

Carpaccio med vesterhavsost, trøffelolie og sweetdrops. Hertil friskbagt brød.

2.

Sprødstegt årstidens fisk på fintsnittet kål med sweetdrops, røget smør, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.

3.

Hummersuppe m. urter, håndpillede rejer, toppet m. grønt. Hertil friskbagt brød.

 

Hovedretter:

1.

Langtidsstegt kalveculotte m. svampesauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.

2.

Helstegt oksemørbrad m. trøffelsauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture. + 25 kr.

3.

Rødvinsmarineret svinekam m. rødvinssauce, timianstegte kartofler og sæsonens garniture.

 

Desserter:

1.

Den sure køkkenchefs isroulade med et touch af indebrændt mand.

2.

Den flyvende kuffert: Hjemmelavede pandekager m. orangesauce, mandler og is.

3.

Dessertsymfoni m. citron/kanel tærte, passionsfrugt coulis og crumble af hvid chokolade.

Inkl. Velkomst, menu, isvand, kaffe og sødt: 595,- pr. person

Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 855 kr. pr. person

DEN GODE KLASSIKER

7 timers arrangement for minimum 12 personer 

 

Forret:

Vælg mellem:

Tarteletter m. høns i asparges og persille.

Eller

Rejecocktail m. dressing og brød. 

 

Hovedret:

Kalvesteg stegt som vildt, vildtflødesauce, brunede og hvide kartofler, sprød fuglerede m. waldorfsalat, grov agurkesalat og tyttebær.

 

Dessert:

Islagkage af jordbæris, vaniljeis og chokoladeis m. chokoladepynt og et låg af marcipan.

 

Inkl. Velkomst, isvand, menu og kaffe: 548,- pr. person

Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 798,- pr. person

4-RETTERS MIDDAG

7 timers arrangement for minimum 12 personer

Appetizer:

Laksetatar m. rødløg, æble og karse på smørstegt rugbrød, toppet m. stegt kammusling.

 

Forret:

Sæsonens fisk, sprødstegt på fintsnittet kål af sæsonens kål, med syltede rødløg og sweetdrops. Hertil friskbagt brød.

 

Hovedret:

Tournedos af oksemørbrad, portvinssauce, dagens kartoffel og sæsonens garniture.

 

Dessert:

Chokoladefondant med rørt vaniljeis, friske bær eller bærkompot (efter årstiden) og sprødt knas.

 

Inkl. Velkomst, isvand, menu og kaffe: 648,- pr. person

Inkl. Øl, vand, vin ad libitum: 928,- pr. person

BRUNCH

4 timers arrangement for minimum 12 personer

 

Rørt yoghurt m. akaciehonning, passionsfrugtcoulis og sprødt knas på toppen.

Scrambled æg og bacon.

Italienske brunchpølser

Røget laks m. rygeostcreme.

Amerikanske pandekager m. sirup.

Hjemmelavet Nutella og marmelade.

Ost og druer.

Rullepølse, rå løg og sky.

Brunsviger

Friskbagte boller og rugbrød.

 

Inkl. Kaffe, te, og juice: 388,- pr. person

Tilkøb af øl, vand, vin ad libitum: 158,- pr. person

Tilkøb af kaffe og marengskage m. skovbærskum: 75,- pr. person

FROKOSTBUFFET

Min. 12 personer

 

Fiskefilet m. remoulade og citron.

Mini croissanter m. rejsesalat.

Løgtærte m.  bacon.

Frikadeller m. sennepsrødbeder.

Hjemmelavet Kartoffelsalat.

Kroens pålægsbræt m. garniture.

Ostebræt m. frisk frugt.

Hertil friskbagt brød, rugbrød og smør.

 

Pris pr. person: 349,-

Tilkøb af kaffe og kransekage: 65,- pr. person

Bryllupsmenu

Skal forudbestilles | 9 timers arrangement for minimum 12 personer.

Velkomst og snack

Forret

Trivologi af laks, rimmet laks, koldrøget laks og lakseriette med krydderurter, med rygeostcreme, fynske æbler, radiser og spinatolie. Hertil hjemmelavet brød.

Hovedret

Helstegt oksemørbrad m. portvinsglace, nye kartofler vendt i smør og friske urter (sæson). Sæsonens varme grønt tilbehør. Sæsonens friske salater, syltesager.

Predessert

Havtornsorbet serveret i Champagne m granatæble.

Dessert

Is og bær/frugt surprise (spørg efter sæson)

Kaffe, the og sødt

Natmad

Kroens buffet planke med rullepølse, rå løg, spegepølse, ostebjælker og rygeostsalat, hertil rugbrød og smør.

Pris pr. person 1150,-

Inkl. Velkomst, snack, 4 retter, øl,vin og vand ad Libitum, kaffe, the og sødt, samt natmad

Tilkøb

Natmad

Hotdog m. Brød, ketchup, remoulade, chilimayo, agurkerelish og ristede løg. // 72,-

 

Kroens pølsebord m. Tre slags pølser, rå løg, peberfrugt, agurk og topping md rugbrød. // 82,-

 

Aspargessuppe m. Kødboller, hertil serveres brød.// 69,-

Spiritus

Cognac eller likør – bydes to gange pr. Gæst // 90,-

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

 

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.

Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.

Afbestillingsregler ifm. selskaber

Afbestilling og ændring i antal samt menu:

  • Endeligt antal angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
  • Ændringer til menu angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
  • Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

 

Krav på godtgørelse ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.:

  • Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
  • Senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
  • Vi kan kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.