Kroens 6-retters menu

6-retters cheftablemenu – En rejse gennem kroen

Hvad indebærer menuen?

En rejse gennem kroen, hvor du som gæst oplever service og historie i høj kvalitet, og udsøgte vine, som er nøje udvalgt og prøvesmagt af vores kompetente personale.

Vores personale fortæller gerne Kroens historie og en rundvisning i huset kan også tilbydes.

Ret 1

Hummersuppe med håndpillede rejer og urter i julienne.
Hertil friskbagt brød.

 

Ret 2

Sæsonens stegte fisk med safransauce på sprød spidskål med rogn og urter.

 

Ret 3

Tartar rørt ved bordet med capers, koriander, peberrod, rødløg og æggeblomme.
Hertil smørristet rugbrød.

 

Ret 4

Helstegt oksemørbrad med portvinssauce, dagens karttofel og sæsonens garniture.

 

Ret 5

Camenbert frit fra Møn, paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet.

 

Ret 6

Flamberet figen og Kroens hjemmelavede chokolade parfait med passionsfrugt.

 

Pris pr. person 1.428,-

Med i prisen er der 6 glas vin

(minimum 6 personer & max 8 personer)

 

Tilkøbsmuligheder

Friske trøfler ved ret 4 og 5 200 kr,- pr. person

Ganerenser, champagne sorbet m. granatæble 38 kr,- pr. person.

Kontakt os via mail eller telefon for at booke den særlige cheftable menu i vores autentiske kælder