6-retters cheftablemenu – En rejse gennem kroen
Hvad indebærer menuen?
En rejse gennem kroen, hvor du som gæst oplever service og historie i høj kvalitet, og udsøgte vine, som er nøje udvalgt og prøvesmagt af vores kompetente personale.
Vores personale fortæller gerne Kroens historie og en rundvisning i huset kan også tilbydes.
Ret 1
Hummersuppe med håndpillede rejer og urter i julienne.
Hertil friskbagt brød.
Ret 2
Sæsonens stegte fisk med safransauce på sprød spidskål med rogn og urter.
Ret 3
Tartar rørt ved bordet med capers, koriander, peberrod, rødløg og æggeblomme.
Hertil smørristet rugbrød.
Ret 4
Helstegt oksemørbrad med portvinssauce, dagens karttofel og sæsonens garniture.
Ret 5
Camenbert frit fra Møn, paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet.
Ret 6
Flamberet figen og Kroens hjemmelavede chokolade parfait med passionsfrugt.
Pris pr. person 1.428,-
Med i prisen er der 6 glas vin
(minimum 6 personer & max 8 personer)
Tilkøbsmuligheder
Friske trøfler ved ret 4 og 5 200 kr,- pr. person
Ganerenser, champagne sorbet m. granatæble 38 kr,- pr. person.
Kontakt os via mail eller telefon for at booke den særlige cheftable menu i vores autentiske kælder