l
6-retters cheftablemenu – En rejse gennem kroen
Hvad indebærer menuen?
En rejse gennem kroen, hvor du som gæst oplever service og historie i høj kvalitet, og udsøgte vine, som er nøje udvalgt og prøvesmagt af vores kompetente personale.
Vores personlae fortæller gerne Kroens historie og en rundvisning i huset kan også tilbydes.
Ret 1
Duo af hjemme gravet laks og røget laks. Hertil brød og smør.
Ret 2
Kroens hummersuppe m. Julienne og håndpillede rejer. Hertil brød og smør.
Ret 3
Dagens fisk, serveret på sprød sæson kål med røget smør, sweetdrops og karse.
Ret 4
Serranostegt chateaubriand m. portvinsglace, dagens kartoffel og garniture.
Ret 5
Brie de meaux m. rørt trøffelost, kumquats kompot og ristet rugbrød.
Ret 6
Duo af flamberet creps zuzette og hjemmelavet chokoladeparfait af belgisk chokolade m. passionsfrugt.
Pris pr. person 1375,- (minimum 6 personer & max 8 personer)
Med i prisen er der 6 glas vin
Tilkøbsmuligheder: Friske trøfler ved ret 4 og 5; 200 kr,- pr. person
Eller
Ganerenser, champagne sorbet m. granatæble 38 kr,- pr. person.
Kontakt os via mail eller telefon for at booke den særlige cheftable menu i vores autentiske kælder