Menukort

Frokost

Serveres mellem kl. 12.00-16.00

Signatur Pariserbøf

Med peberrod, kapers, hjemmesyltede rødbeder, spejlæg, bløde og ristede løg.

Kr. 215,-

 

Signatur Stjerneskud

Med dampet hvid fisk, stegt fiskefilet, færøsk røget laks, rejer og hollandaise mayo.

Kr. 235,-

 

Kroens Planke

Marineret sild, karrysalat, ½ æg.

Stegt fiskefilet, citron, rejer og remoulade.

Mørbrad af gris med champignon a la creme og surt.

Mini æble/rabarberkage med flødeskum og chokolade.

Hertil brød og smør.

Kr. 268,-

 

Wienerschnitzel

Af kalveinderlår (200 gr.) med pommes sautées, ærter og en wienerdreng. Hertil smørsauce med kapers, persille og rødløg.

Kr. 268,-

 

Vegansk gryderet

Med ”vegansk kød” og grøntsager i vegansk fløde og tomat sauce.
Hertil kartoffelmos.

Kr. 198,-

 

Kolde smørrebrød

Æg med rejer, citron, urtemayonnaise, rogn og karse – Kr. 115,-

Færøsk koldrøget laks med fynsk rygeostcreme, rogn, radiser og karse
– Kr. 125,-

Marineret sild rødløg, kapersbær, karrysalat og æg – Kr. 105,- 

Kroens kartoffelmad med persille, kapers, rødløg, urtemayo og sprød serranoskinke – Kr. 115,-

Kroens rørte tatar af oksemørbrad rørt med cognac, æggeblommer, sennep, peberrod, kapersbær, urtemayonnaise og smørristet rugbrød. Røres ved bordet – Kr. 165,-

Duo af smørrebrød med æg, rejer, mayo og fiskefilet med remoulade og citron – Kr. 198,-

Vegansk: Rødbede tatar med syltede peberkorn, peberrod og sprødstegt rugbrød – Kr. 128,-

 

Lune smørrebrød

Stegt fiskefilet m. rejer, citron, kroens remoulade og dild – Kr. 135,- 

Svinemørbrad med champignon a la creme, friterede løg og surt – Kr. 125,-

Roastbeef af oksemørbrad m. bløde løg, friterede løg, spejlæg og surt
– Kr. 138,-

Dagens frokoststeak (180 gr.) med hjemmelavet kold hvidløgssauce og sprøde pommesfrites – Kr. 198,-

 

Desserter

Lun Mutter Sams æble-rabarber kage
Med crumble af mandler, farin, havre og vaniljeis.

Kr. 95,-

 

Gateau Marcel
Toppet med hvid Belgisk chokolade.

Kr. 68,-

Camenbert frit fra Møn
Paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet og persillefrit. Hertil hjemmebagt ristet foccaciabrød.

Kr. 79,- | 2 stk. kr. 119,-

 

Vegansk: Passionsfrugtmousse på kiksebund

Kr. 118,-

Aften

Serveres mellem kl. 16.00-21.00

Forretter

Kroens hummersuppe
Med håndpillede Chile rejer og julienne af urter.
Hertil hjemmebagt brød

Kr. 128,-

 

Ungarsk Gullash suppe
Serveret i Ungarnsk suppebrød

Kr. 128,-

 

Duo af færøsk laks
Røget og hjemmelavet graved laks, med et strejf af O. P snaps.
Serveres med rørt rygeost og senneps-dressing.
Hertil brød og smør.

Trancheres ved bordet.

Kr. 138,-

 

Vores fortolkning af Rejecocktail
Sprød foccaciabrød m. salat, rejer og hollandaise mayo.
Toppet med årstidens urter og rogn.

Kr. 138,-

 

Kroens specialitet
Ristede kammuslinger og lomo, fynsk rygeostcreme,
blåbær, røget mandler, rødløg og sprød salat.

Kr. 148,-

 

Vegansk: Rødbede tatar
Med syltede peberkorn, peberrod og med sprødstegt rugbrød

Kr. 128,-

 

Hovedretter

(serveres med nye danske kartofler i sæsonen) 

 

Wienerschnitzel af kalveinderlår

Paneret i pankorasp med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smørsauce med persille, kapers og rødløg eller skysauce.

Kr. 268.-

 

Flamberet peberbøf med dagens kartoffel
Med pebersauce og sæsonens grønt.

200 g. kr. 355,- | 300 g. kr. 395,-

 

Urtefarseret let røget unghanebryst
Med flødeurtecreme, dagens kartoffel og sæsonens garniture

Kr. 218,-

 

Sæsonens fisk (stegt)
Med årstidens grøntsager, dagens kartoffel og fiskefumé med safran.

Kr. 248,-

 

Kroens gryde
Med oksemørbrad, italienske pølser, bacon, champignon og bagt kartoffelmos.

Minimum 2 kuverter | Kr. 228,-

 

Vegansk gryderet

Med ”vegansk kød” og grøntsager i fløde og tomatsauce.
Hertil kartoffelmos.

Kr. 198,-

 

Børnemenu

 

Den lille Havfrue
Fiskefilet med pommes frites og remoulade/ketchup.

Kr. 129,-

 

Svinedrengen
Wienerschnitzel, pommes sautees og smørsauce.

Kr. 139,-

 

Tommelise
Vaniljeis og chokoladesauce

Kr. 65,-

 

Den flyvende kuffert
Hjemmelavet pandekage med is og chokolade sovs.

Kr. 75,-

 

Desserter

 

Lun Mutter Sams æble-rabarber kage
Med crumble af mandler, farin, havre og vaniljeis.

Kr. 115,-

Gateau Marcel
Toppet med hvid Belgisk chokolade.

Kr. 68,-

 

Camenbert frit fra Møn
Paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet og persillefrit.
Hertil hjemmebagt ristet foccaciabrød.

Kr. 79,- | 2 stk. kr. 119,-

 

Crêpe Suzette
Hjemmelavede pandekager med appelsinsauce.
Flamberet i Grand Marnier og serveres med vaniljeis.

Kr. 138,-

 

Kroens hjemmelavede is
Hjemmetlavet parfait is med belgisk chokolade og passionsfrugt.

Kr. 110,-

 

Vegansk: Passionsfrugtmousse på kiksebund

Kr. 118,-

 

 

(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk

Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier. 

Appetizers

 

Snacks
Efter kokkens humør 1 stk.: 58,- / 2 stk.: 98,-

Drinks
Valento tør og frisk spumante 70,-

Gin Hass Gin, mangosirup og citron 85,-

Gin & Tonic Malfy Gin og citron 95,-

Espresso Martini 95,-

Ukranian Mule Vodka, limejuice og ginger beer 85,-

Dark‛N’Stormy mørk rom, ginger beer og frisk lime 85,-

Aperol Spritz Aperol, prosecco, bobbler og frisk appelsin 85,-

Øl, Vand og Vin – se sep. kort