Frokost
Serveres mellem kl. 12.00-16.00
Signatur Pariserbøf
Med peberrod, kapers, hjemmesyltede rødbeder, spejlæg, bløde og ristede løg.
Kr. 215,-
Signatur Stjerneskud
Med dampet hvid fisk, stegt fiskefilet, færøsk røget laks, rejer og hollandaise mayo.
Kr. 235,-
Kroens Planke
Marineret sild, karrysalat, ½ æg.
Stegt fiskefilet, citron, rejer og remoulade.
Mørbrad af gris med champignon a la creme og surt.
Mini æble/rabarberkage med flødeskum og chokolade.
Hertil brød og smør.
Kr. 268,-
Wienerschnitzel
Af kalveinderlår (200 gr.) med pommes sautées, ærter og en wienerdreng. Hertil smørsauce med kapers, persille og rødløg.
Kr. 268,-
Vegansk gryderet
Med ”vegansk kød” og grøntsager i vegansk fløde og tomat sauce.
Hertil kartoffelmos.
Kr. 198,-
Kolde smørrebrød
Æg med rejer, citron, urtemayonnaise, rogn og karse – Kr. 115,-
Færøsk koldrøget laks med fynsk rygeostcreme, rogn, radiser og karse
– Kr. 125,-
Marineret sild rødløg, kapersbær, karrysalat og æg – Kr. 105,-
Kroens kartoffelmad med persille, kapers, rødløg, urtemayo og sprød serranoskinke – Kr. 115,-
Kroens rørte tatar af oksemørbrad rørt med cognac, æggeblommer, sennep, peberrod, kapersbær, urtemayonnaise og smørristet rugbrød. Røres ved bordet – Kr. 165,-
Duo af smørrebrød med æg, rejer, mayo og fiskefilet med remoulade og citron – Kr. 198,-
Vegansk: Rødbede tatar med syltede peberkorn, peberrod og sprødstegt rugbrød – Kr. 128,-
Lune smørrebrød
Stegt fiskefilet m. rejer, citron, kroens remoulade og dild – Kr. 135,-
Svinemørbrad med champignon a la creme, friterede løg og surt – Kr. 125,-
Roastbeef af oksemørbrad m. bløde løg, friterede løg, spejlæg og surt
– Kr. 138,-
Dagens frokoststeak (180 gr.) med hjemmelavet kold hvidløgssauce og sprøde pommesfrites – Kr. 198,-
Desserter
Lun Mutter Sams æble-rabarber kage
Med crumble af mandler, farin, havre og vaniljeis.
Kr. 95,-
Gateau Marcel
Toppet med hvid Belgisk chokolade.
Kr. 68,-
Camenbert frit fra Møn
Paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet og persillefrit. Hertil hjemmebagt ristet foccaciabrød.
Kr. 79,- | 2 stk. kr. 119,-
Vegansk: Passionsfrugtmousse på kiksebund
Kr. 118,-
Aften
Serveres mellem kl. 16.00-21.00
Forretter
Kroens hummersuppe
Med håndpillede Chile rejer og julienne af urter.
Hertil hjemmebagt brød
Kr. 128,-
Ungarsk Gullash suppe
Serveret i Ungarnsk suppebrød
Kr. 128,-
Duo af færøsk laks
Røget og hjemmelavet graved laks, med et strejf af O. P snaps.
Serveres med rørt rygeost og senneps-dressing.
Hertil brød og smør.
Trancheres ved bordet.
Kr. 138,-
Vores fortolkning af Rejecocktail
Sprød foccaciabrød m. salat, rejer og hollandaise mayo.
Toppet med årstidens urter og rogn.
Kr. 138,-
Kroens specialitet
Ristede kammuslinger og lomo, fynsk rygeostcreme,
blåbær, røget mandler, rødløg og sprød salat.
Kr. 148,-
Vegansk: Rødbede tatar
Med syltede peberkorn, peberrod og med sprødstegt rugbrød
Kr. 128,-
Hovedretter
(serveres med nye danske kartofler i sæsonen)
Wienerschnitzel af kalveinderlår
Paneret i pankorasp med pommes sautées, ærter og en wienerdreng.
Vælg mellem smørsauce med persille, kapers og rødløg eller skysauce.
Kr. 268.-
Flamberet peberbøf med dagens kartoffel
Med pebersauce og sæsonens grønt.
200 g. kr. 355,- | 300 g. kr. 395,-
Urtefarseret let røget unghanebryst
Med flødeurtecreme, dagens kartoffel og sæsonens garniture
Kr. 218,-
Sæsonens fisk (stegt)
Med årstidens grøntsager, dagens kartoffel og fiskefumé med safran.
Kr. 248,-
Kroens gryde
Med oksemørbrad, italienske pølser, bacon, champignon og bagt kartoffelmos.
Minimum 2 kuverter | Kr. 228,-
Vegansk gryderet
Med ”vegansk kød” og grøntsager i fløde og tomatsauce.
Hertil kartoffelmos.
Kr. 198,-
Børnemenu
Den lille Havfrue
Fiskefilet med pommes frites og remoulade/ketchup.
Kr. 129,-
Svinedrengen
Wienerschnitzel, pommes sautees og smørsauce.
Kr. 139,-
Tommelise
Vaniljeis og chokoladesauce
Kr. 65,-
Den flyvende kuffert
Hjemmelavet pandekage med is og chokolade sovs.
Kr. 75,-
Desserter
Lun Mutter Sams æble-rabarber kage
Med crumble af mandler, farin, havre og vaniljeis.
Kr. 115,-
Gateau Marcel
Toppet med hvid Belgisk chokolade.
Kr. 68,-
Camenbert frit fra Møn
Paneret i pankorasp med solbærmarmelade med rom fra Annas Gourmet og persillefrit.
Hertil hjemmebagt ristet foccaciabrød.
Kr. 79,- | 2 stk. kr. 119,-
Crêpe Suzette
Hjemmelavede pandekager med appelsinsauce.
Flamberet i Grand Marnier og serveres med vaniljeis.
Kr. 138,-
Kroens hjemmelavede is
Hjemmetlavet parfait is med belgisk chokolade og passionsfrugt.
Kr. 110,-
Vegansk: Passionsfrugtmousse på kiksebund
Kr. 118,-
(v) – vegetarisk
(vg) – vegansk
Alle vores retter har minimalt glutenindhold.
Hør din tjener for gluten- & laktosefrie muligheder samt andre allergier.
Appetizers
Snacks
Efter kokkens humør 1 stk.: 58,- / 2 stk.: 98,-
Drinks
Valento tør og frisk spumante 70,-
Gin Hass Gin, mangosirup og citron 85,-
Gin & Tonic Malfy Gin og citron 95,-
Espresso Martini 95,-
Ukranian Mule Vodka, limejuice og ginger beer 85,-
Dark‛N’Stormy mørk rom, ginger beer og frisk lime 85,-
Aperol Spritz Aperol, prosecco, bobbler og frisk appelsin 85,-
Øl, Vand og Vin – se sep. kort