Menu for Busselskaber

Download printvenlig version her

OBS: De skal være opmærksom på at busselskaber sidder som udgangspunkt på 1.sal og ønsker man andet skal man informere om det.

 

Frokost / Aften

Minimum 25 personer

 

Menuforslag

Hovedret:

Wienerschnitzel eller Kroens signatur pariserbøf (serveres kun til frokost)

Hertil blandet salat.

 

Dessert:

Æble/rabarberkage.

 

Drikkevarer:

1 genstand (1 glas vin, øl eller vand)

 

Pris pr- person:

2 retter 298,-

3 retter 338,-

På buffet eller planke

Serveres kun til frokost | Anrettes efter antal personer

Marineret sild m. capers, løg og karrysalat

Fiskefilet med remoulade og citron

Mørbradbøf af fynsk gris med bløde løg og surt

Tarteletter med høns i asparges

Rugbrød og smør

1 genstand (1 glas vin, øl eller vand)

 

Pris: 325,-

Nyt: tilkøb æble/rabarberkage 35,-

Afbestillingsregler ifm. selskaber

Afbestilling og ændring i antal samt menu:

  • Endeligt antal angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
  • Ændringer til menu angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
  • Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.

 

Krav på godtgørelse ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.:

  • Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
  • Senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
  • Vi kan kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.