Menu for Busselskaber
Download printvenlig version her
OBS: De skal være opmærksom på at busselskaber sidder som udgangspunkt på 1.sal og ønsker man andet skal man informere om det.
Frokost / Aften
Minimum 25 personer
Menuforslag
Hovedret:
Wienerschnitzel eller Kroens signatur pariserbøf (serveres kun til frokost)
Hertil blandet salat.
Dessert:
Æble/rabarberkage.
Drikkevarer:
1 genstand (1 glas vin, øl eller vand)
Pris pr- person:
2 retter 298,-
3 retter 338,-
På buffet eller planke
Serveres kun til frokost | Anrettes efter antal personer
Marineret sild m. capers, løg og karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
Mørbradbøf af fynsk gris med bløde løg og surt
Tarteletter med høns i asparges
Rugbrød og smør
1 genstand (1 glas vin, øl eller vand)
Pris: 325,-
Nyt: tilkøb æble/rabarberkage 35,-
Afbestillingsregler ifm. selskaber
Afbestilling og ændring i antal samt menu:
- Endeligt antal angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
- Ændringer til menu angives senest 10 dage inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
- Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover, skal rettidigt ske skriftligt senest fire uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Krav på godtgørelse ved afbestilling af hele selskabsarrangementet eller reduktion på mere end 10 pct.:
- Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 50 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
- Senere end 6 døgn før afviklingen af det bestilte arrangementet kan vi kræve en godtgørelse, der svarer til 75 pct. af prisen for de afbestilte ydelser.
- Vi kan kan ved forevisning af regning kræve, at gæsten ved rettidig afbestilling betaler for ydelser, der ikke kan afbestilles, f.eks. musik, kontorartikler, apparatur og lignende.