Kroens 6-retters menu

l

6-retters cheftablemenu – En rejse gennem kroen

Hvad indebærer menuen?

En rejse gennem kroen, hvor du som gæst oplever service og historie i høj kvalitet, og udsøgte vine, som er nøje udvalgt og prøvesmagt af vores kompetente personale.

Vores personlae fortæller gerne Kroens historie og en rundvisning i huset kan også tilbydes.

 

Ret 1

Duo af hjemme gravet laks og røget laks. Hertil brød og smør.

Ret 2

Kroens hummersuppe m. Julienne og håndpillede rejer. Hertil brød og smør.

Ret 3

Dagens fisk, serveret på sprød sæson kål med røget smør, sweetdrops og karse.

Ret 4

Serranostegt chateaubriand m. portvinsglace, dagens kartoffel og garniture.

Ret 5

Brie de meaux m. rørt trøffelost, kumquats kompot og ristet rugbrød.

Ret 6

Duo af flamberet creps zuzette og hjemmelavet chokoladeparfait af belgisk chokolade m. passionsfrugt.

 

Pris pr. person 1375,- (minimum 6 personer & max 8 personer)

Med i prisen er der 6 glas vin

Tilkøbsmuligheder: Friske trøfler ved ret 4 og 5; 200 kr,- pr. person

Eller

Ganerenser, champagne sorbet m. granatæble 38 kr,- pr. person.