Kroens 6-retters menu

Endelig kan vi lancere vores 6-retters cheftablemenu

Hvad indebærer menuen?

En service uden lige i de flotteste omgivelser i vores fantastiske og eksklusive cheftabel-lokale i vores vinkælder. En lækker og anderledes 6-retters middag med dertilhørende vine i ægte kro-stil.

 

Ret 1

Trancheret gravad laks med et strejf af O.P. Andersen snaps med hjemmelavet rævedressing. Serveres med brød til.

Vin 1: Pazo de Villarei, Albarino, Rias Baixas, Spanien

En intens eksotisk bouquet med en rank og velstruktureret smag – vinens samlede indtryk løftes af en ren, forfriskende og mundvandsfremkaldende syre med et let saltholdigt saltstrejf.

 

Ret 2

Hummersuppe med urter i julienne med basilikumsolie og friskbagt brød.

Vin 2: Weingut Nik Weis, Riesling, Mosel, Tyskland

Rank, mineralsk og skifferholdig struktur, der afbalanceres af en forfinet og imødekommende frugtsødme.

 

Ret 3

Dagens fisk, dampet eller stegt på perlebyg, tilsmagt med dansk vesterhavsost

Vin 3: Domaine Alert Sounit, Montagny 1. Cru – Les Coéres, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig

Klassisk bourgogne som på fornem vis udtrykker finesse og elegance – rank og mineralsk med en intens og blomsterrig bouquet.

 

Ret 4

Helstegt Chateaubriand med portvinsglace, dagens kartoffel og garniture. Trancheres ved bordet.

Vin 4: Marziano abbona, Barbera dÁlba – Rinaldi, Piemonte, Italien

En vin med en meget kraftig næse af røde bær, en god krop og elegance.

 

Ret 5

Blå kornblomst ost, rørt med cognac. Serveret med syltede valnødder og sprødt hjemmebagt knækbrød.

Vin 5: Warre´s Otima 10-year Tawny, Douro, Portugal

Bouquet af moden frugt med en dejlig delikat og blød smag med nuancer af nødder, mandariner og abrikoser.

 

Ret 6

Duo af kroens mest populære desserter: Honning flamberede figen med vaniljeis og creme brûleé

Vin 6: Château du Mayne, Bordeaux, Sauternes, Frankrig

Elegant sød vin med smag af honning, citrus og nødder.

Menuen er en rejse igennem kroens historie og dermed en del af kroens signatur. Du vil som gæst opleve betjening og kokke der er til for at servicere dig.

 

Pris pr. person 1375,- (minimum 4 personer & max 8 personer)

Med i prisen er der 6 glas vin

Så skal du holde en mindre sammenkomst så kan dette lokale og menuen serveres for 4 til 8 personer.