Vores sponsoraftaler

Danmarks rige kulturarv

H.C.A Festivallen

Som stolt sponsor af H.C. Andersen Festivals er vi begejstrede for at bidrage til en af Danmarks mest betydningsfulde kulturelle begivenheder, der årligt forvandler Odenses gader til et levende værk af kunst, kreativitet og fællesskab.

Med vores bidrag understøtter vi visionen om at fejre og udbrede kendskabet til H.C. Andersens tidløse fortællinger gennem innovative og fantasifulde oplevelser. Festivalen markerer sig ikke kun som en kulturel milepæl for Odense, men også som en platform, der fremhæver byens og Danmarks rige kulturarv på et internationalt niveau.

Dansk musikkultur

Odense Symfoniorkester

Som sponsor for Odense Symfoniorkester er vi stolte over at støtte et af Danmarks fem landsdelsorkestre. Med dets dybe rødder og rige historie, der strækker sig helt tilbage til 1800-tallet, har okstret en central rolle i dansk musikkultur.

I dag har orkestret base i Odense Koncerthus, og er kendt for sit høje aktivitetsniveau samt sit brede repertoire, der rækker fra barok til nutidig musik. Med 65 fastansatte musikere afholder orkestret omkring 100 koncerter årligt, ikke kun i Danmark, men også internationalt. Vores støtte bidrager til orkestrets mission om at støtte aktiviteter og initiativer inden for det odenseanske musikliv.

Stolte traditioner og passionerede fans

Odense Boldklub

Som stolt sponsor af Odense Boldklub er vi begejstrede for at være en del af et fodboldfællesskab med stolte traditioner og passionerede fans. Med sin rige historie og engagement i både lokalsamfundet og dansk fodbold, symboliserer OB dedikation og samarbejde på og uden for banen. Vores partnerskab med OB understøtter klubbens ambitioner og bidrager til at styrke dens fundament, så vi sammen kan fejre succeser og fremme sporten i Odense.